Dag 2 i Tofino

I morse var det dimmigt och regnet låg i luften. Screw you vädergudar tänkte vi, hyrde surfgrejer och tog surfbussen ner på stranden. Väl framme vid stranden som för övrigt heter North Chesterman visade det sig att det var ännu dimmigare. Men vad spelar lite dimma för roll när man är surffrälst?! Utvecklingen gick inte lika spikrakt idag som igår men vi vågade oss ändå på allt större vågor. Lyckades faktiskt stå på ett par rätt sköna vågor. Men oj vad mycket det är kvar att lära. Efter lunch gav tillslut dimman vika och den blå fågeln flög stolt. Tyvärr tog dimman också med sig de flesta bra vågor när den stack. Man kan tydligen inte få allt.


Imorgon beger sig de fyra trötta, ledbrutna och lyckliga surfarna till sina respektive studieorter. Adam till Victoria och vi andra tillbaks till Vancouver. Ska bli riktigt skönt att få flytta in i sitt rum efter allt omkringkuskande men framförallt ska det bli skönt att få tvätta lite kläder, kalsongförrådet är inte mycket att skryta om (ett rent par vad jag vet, kan hända att det ligger ett olokaliserat par någonstans).

Peace out!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ohh så avis jag blir! Var det svårt att surfa, eller är du en naturbegåvning? kram

2009-08-30 @ 12:01:36
Postat av: Mats

Det var ganska lätt att komma upp eftersom vi hade rätt stora nybörjarbrädor, första dagen höll vi oss dessutom ganska långt in där vågorna redan brutit.

2009-08-30 @ 16:45:56
Postat av: Mattias

Att surfa är ungefär som rodd tror jag. Vatten som vatten som Gunde sa.

2009-08-31 @ 01:14:53
URL: http://mabolpurdue.wordpress.com
Postat av: Görel Crona

Det låter ju strålande! Kan det verkligen vara sant att du har det så härligt! Roligt att läsa! /G

2009-09-21 @ 20:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0