Stanley Park och schtek på beachen

I går hyrde vi cyklar och drog ett varv längs stranden på Stanley Park som är en halvö som ligger i inloppet till Vancouver. Det är tydligen cykelhjälmstvång här och hjälmar ingick i hyran. Cykelturen var ett utmärkt sätt att få beskåda de fantastiska omgivningarna och eftersom man cyklade runt den så klarades alla väderstreck av. Vi såg bl a några fräsiga totempålar och en sjysst bro. När vi tagit oss runt alltihop så sprack det dessutom upp rejält vilket innebar att det var dags för lite strandhäng.


Efter att vi lämnat tillbaks cyklarna så blev det en kopp kaffe på Starbucks, min debut för övrigt. Efter det var det såklart dags för lite mer strandhäng. Jag måste erkänna att denna värme varit en väldigt positiv överraskning, trodde att det skulle vara betydligt kallare. Dessutom är det ganska varmt sent på kvällarna vilket kan vara bra om man ska vara ute då.

Appropå ute så var vi ut en vända på nattklubben The Cellar som ligger snett mittemot vandrarhemmet. Där mötte vi upp med Colten, Adams lägenhetskompis. Det hela utvecklade sig till en riktigt trevlig kväll. För er som inte visste det måste man vara 19 jordsnurr för att få köpa alkohol i Kanada, dessutom måste man kunna uppvisa 2st identitetshandlingar. Just ja, vi hittade en intressant öl som såldes i 1,2 liters flaskor, innehöll 8.0 alkoholprocent och heter Colt 45. Eftersom vi ändå skulle hooka upp med Colten så slog vi givetvis till. Inga konstigheter. Jocke anlände dessutom till Vancouver igår, trots en resa på närmare 48 timmar varav 15 på Heathrow så hade han inga betänkligheter gentemot att hänga med ut. Tummen upp!


Idag har det varit helt strålande väder. Vi har hängt på stranden hela dagen och badade dessutom 2ggr i det drygt 20 gradiga vattnet. Nu är jag lite lagom skär och har dessutom lyckats få till en ganska oklädsam google-bränna. Om ett tag bär det iväg till bio och Inglorious Basterds. Hoppas att den är lika bra som den verkar.

Kommentarer
Postat av: amo

Verkar som livet är gött där borta:)

Ska också gå på bio ikväll och se densamma så jag hoppas att Ing.. Bas.. lever upp till förväntningarna:)

2009-08-24 @ 10:30:25
Postat av: Carnbro

Varför är bilderna så jävla små för? stjärna besviken stjärna

2009-08-24 @ 12:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0